9–13 май 2022, Полша

Предстоящата седмица през 2022 г., посветена изцяло на проекта Transform4Europe, е едно от събитията, инициирани от университета на Силезия в Катовице и част от Европейския университет. В дните от 9 до 13 май, 2022 г., вместо традиционен обучителен процес, ще бъдат проведени срещи, разговори, работилници, шоу програми и много други събития, за да научим повече един за друг.

Поканени на събитието в Полша са всички студенти, докторанти, както и академичен и административен персонал, представляващ всеки от университетите в алианса.

Петте дни ще бъдат изпълнени с разнообразни събития, свързани с музика, рисуване, танци, пътешествия, изследователска дейност и много други. Ще имаме възможността да опознаем чуждестранната лингвистика и да научим нови интересни факти за останалите университети, взели участие в инициативата “Languages for Lunch”. Следобедните срещи ще ни позволят да опознаем по-добре местните култура и изкуство. Концерти и тематични вечери ще бъдат организирани, благодарение на Студентския съвет от университета на Силезия в Катовице. Вечерните събития са предвидени да се провеждат както в клубове на закрито, така и на открити пространства.

Важно е да отбележим, че седмицата, посветена на проекта Transform4Europe, е предвидена да бъде проведена и представена и чрез онлайн срещи, освен на живо, за всички членове на алианса, които имат интерес.

ПОКАНА за кандидатстване за мобилност по програма ЕРАЗЪМ+

Заявлението за участие се подава в срок до 16 март 2022 г.

Повече информация за събитието ще откриете на сайта на проекта:

СЕДМИЦА НА TRANSFORM4EUROPE