На 8-ми май 2024 г., от 13:00 до 14:30 ч. CET (14:00 до 15:30 ч. EET), ще се състои уебинар, посветен на докторанското образование и изследвания.

Събитието ще предложи обзор на докторската образователна рамка в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ с участието на проф. д-р Мадлен Данова, зам.ректор по учебните дейности (бакалавърски, магистърски и докторски програми), както и преглед на съвместните програми на T4EU и програмата „Societies on the Move“, представена от доц. д-р Николина Цветкова.

Програмата ще включва и представяне на P.h.D процеса в Университета в Саарланд от проф. д-р Астрид Фелнер, заедно с примери за добри практики от международната обучителна група IRTG Diversity и новосъздадения „Nachwuchskolleg“, които ще бъдат обсъдени от проф. д-р Клаудия Ползин-Хауман и д-р Александър Щьогер.

Уебинарът е подходящ за научни ръководители, членове на административния персонал, настоящи и бъдещи докторанти, които се интересуват от съвместните докторантски програми на Transform4Europe алианса.


ВАЖНО! Неохбодима е предварителна регистрация за участие в уебинара.

Можете да се регистрирате на уебинара: тук

Zoom линк: тук

УЕБИНАР – THE P.h.D PROCESS – СТИМУЛИРАНЕ НА ВИСОКИ НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ПОСТИЖЕНИЯ ЧРЕЗ ИЗСЛЕДВАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНИ ТРАДИЦИИ